Montažne hiše prepoznavne kakovosti

Uporaba kakovostnih naravnih materialov

Nizkoenergijske eko hiše s tradicijo

Montažne hiše Ciproš so bile ene prvih stavb, ki so bile grajene okolju ter zdravju prijazno. Danes združujejo več kot 25 let znanja s področja kakovostne eko gradnje z najsodobnejšimi gradbenimi trendi. Uporabljeni materiali zagotavljajo tudi prihranke, ki omogočajo bistveno cenejše ogrevanje.

Montažna hiša Ciproš je po svojih karakteristikah sinonim za kakovost bivanja tako zaradi izdelave kot tudi uporabljenega visokokakovostnega lesa ter naravnih izolacijskih materialov.

Lesene BIO-EKO hiše predstavljajo najprimernejše bivanje

Odkar pomnimo, se je zgradilo na miljone hiš iz lesa in to v vremensko neprijazni Kanadi, v ledeno mrzli Sibiriji in na vroči Floridi. Les prenese vse te ekstremne pogoje. Pogoji bivanja, ki jih nudijo lesene eko hiše, so najprijetnejši, kar si jih lahko zamislimo.

Minilo je obdobje zapostavljenosti lesa kot gradbenega materiala, saj je kakovost življenja vedno pomembnejša vrednota človeštva.

Če hočemo živeti zdravo ni dovolj, da se zdravo prehranjujemo, da se rekreiramo, zelo pomembno je, da zdravo tudi bivamo. To pa nam vsekakor nudi lesena bio-eko hiša, saj predstavlja del narave. Človeku namreč vse do danes ni uspelo najti materiala, ki bi v celoti nadomestil les.

BIO-EKO lesene montažne hiše Ciproš

Lesene hiše Ciproš so v celoti izdelane iz masivnega nelepljenega izbranega lesa iglavcev, kar je bistvenega pomena za zdravo bivanje in prijetno počutje. Ciproš hiše, z našo lastno blagovno znamko, predstavljajo tisti segment na tržišču, ki je v zadnjih letih v porastu – bivanje v leseni hiši je namreč najprijetnejše bivanje, kar si ga lahko zamislimo.

Pristop do kupca je individualen. Hišo Ciproš izdelamo po želji in zamisli kupca s pomočjo vašega ali našega arhitekta. Izdelamo jo do dogovorjene faze ali na ključ.

Lesena Ciproš hiša vam zagotavlja:

  • trajnost ter hitro in varčno gradnjo
  • odlično protipotresno in požarno varnost
  • izjemno dobro toplotno izolacijo in s tem odlično energetsko varčnost
  • zdravo in kakovostno bivanje.